Winter Plopsaland 
28.12.2018 – 07.30 uur

Plopsaland De Panne

In december wordt Plopsaland De Panne omgebouwd tot een sfeervol winter wonderland! Geniet van de honderden kerstbomen, kleurrijke kerstballen en duizenden lichtjes. Maya de Bij, Wickie de Viking en al hun vriendjes hebben een leuke winteroutfit aangetrokken! Om helemaal in de wintersfeer te komen kan je nog enkele rondjes schaatsen op de ijspiste of een frisse neus halen op de vele andere leuke attracties! Mag het toch ietsje warmer? Breng dan een bezoekje aan Mayaland, verwarm je aan de knisperende kampvuren of een warme chocomelk!

Van 26 t/m 30 december kan je genieten van Ketnet Kerst in Winter Plopsaland met gezellige nocturnes tot 19u en een geweldig vuurwerk (tenzij de weersomstandigheden dit niet toelaten). Dat wil zeggen dat je extra lang plezier kan beleven op de talloze attracties en op de gratis ijspiste.
Bovendien kan je je favoriete Ketnet-helden ontmoeten! Daarna zorgt de KetnetBand voor een spetterend feestje op het Dorpsplein met aansluitend een spetterend vuurwerk! Na het vuurwerk vertrekken we terug huiswaarts.

Op vrijdag 28 december vertrekken we om 7.30 uur aan de carpoolparking te Bekkevoort (nabij Diest). Vervolgens rijden we om 8.00 uur langs parking Manege te Tienen. We stoppen ook aan parking Bodart te Leuven als laatste opstapplaats om daar omstreeks 8.30 uur af te reizen naar Plopsaland De Panne.

Prijzen: € 55,00 voor volwassenen, € 39,50 voor kinderen van 85cm tot 1m en 70+, kinderen kleiner dan 85cm betalen € 20,00
Bovenstaande prijzen zijn incl. vervoer en toegangstickets, bovendien geniet elke reiziger van een Studio 100 snack tijdens de heenreis aangeboden door MULTIOBUS.

_
_

Algemene info:
Datum: Vrijdag 28 december 2018
Vertrekplaats(en):
– 07.30 uur carpoolparking te Bekkevoort (Diest)
– 08.00 uur parking Manege te Tienen
– 08.30 uur parking Bodart te Leuven
Bestemming: Plopsaland De Panne
Retour: Na het vuurwerk (+/- 19u30) vertrekken terug huiswaarts

Prijzen: volwassenen
€ 55,00 incl. toegangticket en vervoer
Prijzen kinderen en 70+:
– € 39,50 van 85cm tot 1m groot incl. toegangsticket en vervoer
€ 20,00 voor kinderen kleiner dan 85cm
Bovendien geniet elke reiziger van 1 Studio 100 snack tijdens de heenreis aangeboden door MULTIOBUS.


Inschrijven kan via onderstaand invulformulier of stuur een mailtje met je naam, je telefoonnummer en je bestemming naar inschrijven@multiobus.be.

Inschrijvingsformulier

Winter Plopsaland – 28.12.2018

PERSOONLIJKE GEGEVENS

GEWENSTE OPSTAPPLAATS*:

GELIEVE HIER DE NAMEN VAN EVENTUELE EXTRA DEELNEMERS EN HUN GEBOORTEDATUM TE NOTEREN (max.20):

DOOR HET INDIENEN VAN DIT FORMULIER VERKLAART U ZICH AKKOORD MET HET PRIVACYBELEID VAN MULTIOBUS.

* Verplicht veld