Dusseldorf Kerstmarkt – 2 dagen
30.11 tot 01.12.2019

Dusseldorf Kerstmarkt

VOLZET! Dusseldorf is niet alleen de hoofdstad van de deelstaat Nordrhein-Westfalen, maar vooral ook een waar shoppingparadijs. Zo biedt de exclusieve Köningsallee een groot aanbod aan internationale bekende modemerken zoals Armani, Gucci, Versace, Dior, … In de ‘Altstadt’ daarentegen slenter je langs kleinere winkels en boetiekjes met jonge en trendy mode. In de kerstperiode wordt deze metropolis aan de Rijn omgetoverd tot een magische kerststad met maar liefst zeven kerstmarkten! Etalages worden liefdevol ingericht met kerstdecoratie en winkelstraten worden verlicht met een zee van feestlichtjes. Kerstshoppen in Dusseldorf mag je niet missen!

Programma:
Dag 1:
We vertrekken om 7.30 uur in Tienen aan parking Manege. Vervolgens rijden we langs de tweede opstapplaats, parking Bodart te Leuven om daar omstreeks 8.00 uur verder te reizen naar de laatste opstapplaats aan de carpoolparking te Bekkevoort. Om 8.30 uur vertrekken we naar Dusseldorf om daar omstreeks 10.30 uur toe te komen. We laten onze bagage achter aan het hotel en gaan onmiddellijk daarna de stad met zijn kerstmarkten ontdekken. De rest van de dag ben je vrij.

Dag 2: Na het ontbijt en het uitchecken uit het hotel kan je nog de stad en kerstmarkten bezoeken. Omstreeks 17.00 uur verzamelen we terug aan het hotel om vervolgens huiswaarts te keren. Vermoedelijke uur van aankomst aan de eerste afstapplaats is 19.15 uur.

Logement: We verblijven in een kwalitatief 4 sterren hotel.

Prijs: € 125,00 per persoon. Deze prijs is incl. vervoer met luxe autocar en 1 overnachting in een dubbelkamer met ontbijt, taksen en BTW. Deze prijs is excl. niet vermelde maaltijden, persoonlijke aankopen en verzekering.

Optioneel : Singlekamer: toeslag € 35,00 per persoon.
Annulatie- en reisbijstandsverzekering:
toeslag € 9,50 per persoon in een dubbel en€ 12,00 per persoon in een single.

_
_

Algemene info:
Datum: Zaterdag 30 november tot zondag 1 december 2019
Vertrekplaats(en):
– 07.30 uur parking Manege te Tienen
– 08.00 uur parking Bodart te Leuven
– 08.30 uur carpoolparking te Bekkevoort
Bestemming: Dusseldorf, Duitsland
Retour: Op 1 december 2019 omstreeks 19.15 uur terug in België

Prijs: € 125,00 per persoon incl. vervoer in luxe autocar, 1 overnachting met ontbijt in een dubbelkamer, taksen en BTW. Deze prijs is excl. niet vermelde maaltijden, persoonlijke uitgaven en verzekering.

Optioneel:
Singlekamer: toeslag € 35,00 per persoon.
Annulatie- en reisbijstandsverzekering: toeslag € 9,50 per persoon in een dubbel of € 12,00 per persoon in een single kamer.

Deze reis gaat uitsluitend door vanaf min. 25 deelnemers.Inschrijven kan via onderstaand invulformulier of stuur een mailtje met je naam, je telefoonnummer en je bestemming naar inschrijven@multiobus.be.

Inschrijfformulier

2-daagse kerstshopping Dusseldorf – 30.11 tot 01.12.2019

PERSOONLIJKE GEGEVENS

REISGEGEVENS

Gelieve aan te vinden wat past:
single kamer(s)dubbel kamer(s)
Gewenste opstapplaats*:
7.30 uur parking Manege te Tienen8.00 uur parking Bodart te Leuven8.30 uur Carpoolparking te Bekkevoort
Gegevens extra deelnemers:

ANNULATIE- EN REISVERZEKERING

DOOR HET INDIENEN VAN DIT FORMULIER VERKLAART U ZICH AKKOORD MET HET PRIVACYBELEID VAN MULTIOBUS.

* Verplicht veld