Harry Potter & Londen 
05.10 tot 06.10.2019

Warner Bros Studio Tour Harry Potter

Londen in de voetsporen van Harry Potter. Wie kent Harry Potter niet? Wie heeft er nog nooit van gedroomd om de magische wereld van Harry Potter te ontdekken?  Nu is je kans: MULTIOBUS neemt je mee naar de Warner Bros Studio waar je de prachtige kostuums, de mooie accessoires, de animaties en vele andere Harry Potter geheimen kan ontdekken.

Programma:
Dag 1: Londen > We vertrekken met de autocar zeer vroeg in de ochtend richting Calais. De overzet van het kanaal van Calais naar Dover zal door P&O ferries (of gelijkwaardig) worden uitgevoerd. Op de boot zelf heb je de gelegenheid om een ontbijt te nuttigen indien gewenst. Na het ontschepen rijden we verder naar Londen. We arriveren in Londen rond de middag. Vanaf dan kan je vrij de stad ontdekken en/of eventueel gaan shoppen. Er is een panoramische bustour van Londen voorzien in het thema van Harry Potter. Deze zal bij aankomst of in de late namiddag plaatsvinden (ter plaatse te bespreken). Rond 21.00 uur brengt de autocar je naar hotel St. Giles Classic Heathrow *** (of gelijkwaardig).

Dag 2: Harry Potter Studios > Na het ontbijt brengen we een bezoek aan de Harry Potter Studios waar je het universum van Harry Potter zal ontdekken. Het is mogelijk ter plaatse een audiogids te huren indien gewenst. In de loop van de namiddag brengt de autocar de groep terug naar Dover voor de terugvaart naar Calais. Indien gewenst kan je aan boord een maaltijd nuttigen. Eénmaal aan land vervolgen wij onze terugweg huiswaarts.

Harry Potter Studios

Inbegrepen excursies: 
Warner Bros. Studio Tour Londen – Achter de schermen van de Harry Potter films:  je maakt kennis met de technologie en talenten van de teams die deel uitmaakten van de meest succesvolle saga van de geschiedenis. Heb je ooit gedroomd van de grote hal van Zweinstein? Of van het kantoor van Professor Dumbledore en zijn vele schatten?
Ontdek de iconische accessoires van de films, inclusief de Nimbus 2000 en de motorfiets van Hagrid! Bezoek de memorabele sets van de saga: de gemeenschappelijke zaal van Griffoendor, de slaapkamer van Harry Potter, de hut van Hagrid, de drankjesklas van Professor Snape en zelfs het kantoor van Professor Umbridge in het ministerie van magie… Vele geheimen zullen onthuld worden!

Panoramische begeleide tour van Londen in het Harry Potter thema: volg de voetsporen van de meest beroemde heksen ter wereld in de stad van Muggles, volg het pad van Diagon Alley en bezoek de vele andere fantastische sites uit de Harry Potter films. Ontdek film anekdotes en beroemde filmmomenten tijdens je bezoek met een ervaren gids. Inclusief in de prijs.

Logement: Je verblijft in het 3 sterren hotel St. Giles Heathrow of gelijkwaardig. Alle kamers beschikken over airconditioning, geluiddichte ramen, een volwaardig badkamer, waterkoker, TV en wifi-aansluiting.

Prijs: € 249,00 per persoon. Deze prijs is incl. vervoer met luxe autocar, 1 overnachting in een dubbelkamer met ontbijt, panoramisch begeleide rondrit te Londen en het bezoek aan de Harry Potter Studios, nederlandstalige gids tijdens de ganse reis, taksen en BTW. Deze prijs is excl. niet vermelde maaltijden, persoonlijke aankopen en verzekering.

Optioneel : Singlekamer: toeslag € 35,00 per persoon. Kinderen – 15 jaar: korting € 5,00 per kind. Derde en vierde persoon op de kamer is mogelijk zonder meerprijs.
Annulatie- en reisbijstandsverzekering:
toeslag € 15,50 per persoon.

 

_
_

Algemene info:
Datum: Zaterdag 5 en zondag 6 oktober 2019
Vertrekplaats(en):
– 05.00 uur Carpoolparking te Bekkevoort
– 05.30 uur parking Manege te Tienen
– Extra opstapplaats parking Bodart te Leuven vanaf min. 6 inschrijvingen mogelijk op aanvraag
Bestemming: Londen & Warner Bros Studio
Retour: Op 6 oktober 2019 omstreeks middernacht terug in België

Prijs: € 249,00 per persoon incl. vervoer in luxe autocar, 1 overnachting met ontbijt in een dubbelkamer, panoramisch begeleide rondrit te Londen en het bezoek aan de Harry Potter Studios, nederlandstalige gids gedurende de ganse reis, taksen en BTW. Deze prijs is excl. niet vermelde maaltijden, persoonlijke uitgaven en verzekering.

Optioneel: 
Singlekamer: toeslag € 35,00 per persoon.
Kinderen tot 15 jaar: korting € 5,00 per kind.
– Derde en vierde persoon op de kamer is mogelijk zonder meerprijs.
Annulatie- en reisbijstandsverzekering: toeslag € 15,50 per persoon.


Inschrijven kan via onderstaand invulformulier of stuur een mailtje met je naam, je telefoonnummer en je bestemming naar inschrijven@multiobus.be.

Inschrijfformulier

Harry Potter – 05.10 tot 06.10.2019

PERSOONLIJKE GEGEVENS

REISGEGEVENS

Gelieve aan te vinden wat past:
single kamerdubbel kamertriple kamerquadruple kamer
Gewenste opstapplaats*:
5.00 uur Carpoolparking te Bekkevoort05.30 uur parking Manege te TienenVoorkeur: Parking Bodart te Leuven (op aanvraag)
Gegevens extra deelnemers:

ANNULATIE- EN REISVERZEKERING

DOOR HET INDIENEN VAN DIT FORMULIER VERKLAART U ZICH AKKOORD MET HET PRIVACYBELEID VAN MULTIOBUS.

* Verplicht veld