Kerstmarkt Keulen
07.12.2019 – 7.00 uur

Uitstap kerstmarkt Keulen

Keulen is sowieso een leuke stad om te shoppen maar vanaf eind november verandert Keulen in een grote sfeervol versierde kerststad. De Domstad staat dan namelijk volledig in teken van de gezelligste tijd van het jaar door o.a romantische kerstkraampjes, lekker hapjes en drankjes …  kortom de ideale uitstap voor het ganse gezin!
In Keulen vind je niet één kerstmarkt, maar liefst zes kerstmarkten: de Neumarkt of ‘engeltjes markt’, de sprookjesachtige kerstmarkt aan de Rudolfsplatz, de Kölner Hafen-Weinachtsmarkt (nabij het Schokoladenmuseum) die zich op een schip op de Rijn afspeelt, Christmas Avenue om de hoek van de Ruldorfplatz kerstmarkt, de Altermarkt en Heumarkt met zijn grote kunstijsbaan en mini reuzenrad en tenslotte de kerstmarkt nabij de Dom met meer dan 150 stalletjes, die voornamelijk regionale en typische Duitse producten verkopen.
Krijg je al zin in een dagje kerstshoppen in Keulen? Wacht dan niet langer en schrijf je nu in!

Op zaterdag 7 december vertrekken we om 7.00 uur in Tienen aan de parking Manege. Vervolgens rijden we om 7.30 uur langs parking Bodart te Leuven. We stoppen ook op de carpoolparking te Bekkevoort als laatste opstapplaats om daar omstreeks 8.00 uur af te reizen naar Keulen.

Prijs: 21,00€ incl. vervoer.

_
_

Algemene info:
Datum: Zaterdag 7 december 2019
Vertrekplaats(en):
– 07.00 uur parking Manege te Tienen
– 07.30 uur parking Bodart te Leuven
– 08.00 uur carpoolparking te Bekkevoort
Bestemming: Kerstmarkt Keulen
Retour: Om 17.30 uur vertrekken we terug huiswaarts

Prijs: € 21,00 incl. vervoer.


Inschrijven kan via onderstaand invulformulier of stuur een mailtje met je naam, je telefoonnummer en je bestemming naar inschrijven@multiobus.be.

Inschrijvingsformulier

Kerstmarkt Keulen – 07.12.2019

GEWENSTE OPSTAPPLAATS*:

GELIEVE HIER DE NAMEN VAN EVENTUELE EXTRA DEELNEMERS TE NOTEREN (max.20):

DOOR HET INDIENEN VAN DIT FORMULIER VERKLAART U ZICH AKKOORD MET HET PRIVACYBELEID VAN MULTIOBUS.

* Verplicht veld