Pairi Daiza
23.08.2019 – 8.00 uur

Pairi Daiza Uitstap

Nog slechts 4 plaatsen beschikbaar! Pairi Daiza is één van de 17 dierenparken in de wereld die één van de meest schattigste dieren mag huisvesten, nml. de reuzenpanda. Maar er is meer: het park ligt op het voormalige domein van de cisterciënzerabdij van Cambron waar je samen met je gezin een onvergetelijke wereldreis kan maken. Een dag doorbrengen in Pairi Daiza, dat is de ideale gelegenheid om dichter bij maar liefst 7.000 dieren te komen.

Pairi Daiza, is dé gelegenheid om dieren te ontmoeten in territoria die hun natuurlijke milieu zo goed mogelijk nabootsen. Zo kan je kijken hoe olifanten een bad nemen in het meer, je kan tijdens een demonstratie vogels in vrije vlucht bewonderen, … Je kan er ook het voederen van o.a. maki’s, doodshoofdaapjes, nijlpaarden, olifanten, leeuwen, zeehonden, gorilla’s, … bijwonen in het gezelschap van hun verzorgers.

Nieuw in 2019: Ter gelegenheid van zijn 25ste verjaardag opent Pairi Daiza in de loop van de lente 2019 een nieuwe wereld, “The Last Frontier”.
Er komen maar liefst acht hectare bij waar je kan kennis maken met grijze en zwarte wolven, bruine en zwarte beren, poema’s, Stellerzeeleeuwen, elanden enz. Bovendien kan je
er de wonderen van de Amerikaans-Indiaanse cultuur ontdekken …

Ontdek Pairi Daiza deze zomer samen met MULTIOBUS. Op vrijdag 23 augustus 2019 vertrekken we om 8.00 uur aan de carpoolparking te Bekkevoort. Vervolgens passeren we langs de tweede opstapplaats parking Manege te Tienen om van daaruit omstreeks 8.30 uur verder te reizen naar Pairi Daiza.

Prijs: € 48,00 incl. vervoer, 60+ geniet van € 2,00 korting en kinderen van 2 t.e.m. 11 jaar betalen € 41,00.


_
_

Algemene info:
Datums: Vrijdag 23 augustus 2019
Vertrekplaats(en):
– 8.00 uur carpoolparking Bekkevoort
– 8.30 uur parking Manege te Tienen
– op aanvraag: Leuven
Bestemming: Pairi Daiza te Brugelette
Retour: 18.30 uur vertrek te Brugelette

Prijs volwassenen
€ 48,00 incl. vervoer
Prijs volwassenen 60+ 
€ 46,00 incl. vervoer
Prijs kinderen van 2 t.e.m. 11 jaar
€ 41,00 incl. vervoer


Inschrijven kan via onderstaand invulformulier of stuur een mailtje met je naam, je telefoonnummer en je bestemming naar inschrijven@multiobus.be.
Inschrijfformulier

Pairi Daiza – 23.08.2019

PERSOONLIJKE GEGEVENS

GEWENSTE OPSTAPPLAATS*:

GELIEVE HIER DE NAMEN VAN EVENTUELE EXTRA DEELNEMERS TE NOTEREN (max.20):

DOOR HET INDIENEN VAN DIT FORMULIER VERKLAART U ZICH AKKOORD MET HET PRIVACYBELEID VAN MULTIOBUS.

* Verplicht veld