11-daagse reis naar Calpé

02.02.2024 - 15.00 UUR

Reis met Multiosbus naar Calpé

Zin in wat zon tijdens de winterperiode? Of ga je liever mee fietsen? Op vrijdag 2 februari 2024 vertrekken we in de late namiddag en nemen we je mee voor een fantastische reis naar het mooie Spaanse Calpé. We reizen met een MULTIOBUS luxe touringcar. Onderweg stoppen we regelmatig om de benen te strekken en voor wie wil de nodige maaltijden te nuttigen.

Calpé, waar de zon het hele jaar door schijnt! De temperaturen liggen in het mooie Calpé in de winter tussen 15 en 18 graden. In de zon is dit de perfecte tempratuur om te genieten van een wandeling langs het strand of een drankje op een terrasje. Calpé is uiteraard ook bekend als hèt fietsparadijs voor fietsliefhebbers. Daarom bieden we ook de mogelijkheid om je eigen fiets mee te nemen (opgelet: de plaatsen zijn beperkt!). Kortom, deze reis biedt voor ieder wat wils.

Na een week genieten aan de Spaanse Costa brengen we je op zondagmorgen 11 februari terug thuis. Klaar om in te schrijven, maar heb je nog vragen? Aarzel niet ons te contacteren. We beantwoorden uw vragen graag per mail of telefonisch.

Prijs: vanaf € 895,00 per persoon incl. vervoer per luxe autocar en verblijf ter plaatse in een tweepersoonskamer op basis van volpension.

Deze reis is een organisatie van Soforo bv in samenwerking met MULTIOBUS.

Algemene info:

Datum: Van 2 februari tot 11 februari 2024
Vertrekplaats(en):
– 15.00 uur carpoolparking Bekkevoort (Diest)
– 15.30 uur carpoolparking Hoegaarden
– 16.00 uur parking Bodart te Leuven -  OPGELET: Fietsen laden kan enkel te Leuven
Omschrijving van de meerdaagse reis:
– Vervoer in een luxe autocar, zowel de heen- als terugreis.
– Verblijf van 7 nachten in standaardkamer in hotel Diamante Beach**** op basis van volpension (ontbijt, middag- en avondmaal in buffetvorm), water en wijn zijn inbegrepen tijdens de maaltijden.
– Gratis toegang tot de fitnessruimte van het hotel
– 60 min. per dag gratis toegang tot de welness van het hotel
– Er is mogelijkheid om zelf je fiets mee te nemen mits een meerprijs (opgelet: de plaatsen zijn beperkt!)
– Partner F-Sport Promotions vzw biedt de mogelijkheid om te fietsen zonder zorgen: dagelijks nieuwe Fietsroutes voor GPS en bevoorrading onderweg (6d Sports Nutrition) worden voorzien, sportmassage aangeboden door F-Sport Promotions vzw (Supplement te betalen per sessie), ...

Prijs: € 895 per persoon incl. transport heen- en terugreis met luxe touringcar, hotelverblijf van 7 nachten in een standaard tweepersoonskamer op basis van volpension. Reis- en annulatieverzekering zijn NIET inbegrepen maar worden sterk aanbevolen. 

Optionele toeslagen:
+ € 200 per persoon  voor extra service F-Sport Promotions vzw incl. fietstransport.
+ € 195 per persoon voor een single kamer
+ € 70 per fiets (Opgelet: plaatsen zijn beperkt!)

Logo Soforo

 

Inschrijven kan via onderstaand invulformulier of stuur een mailtje met je naam, je telefoonnummer en je bestemming naar inschrijven@multiobus.be.

Inschrijvingsformulier

11-daagse reis naar Calpé

PERSOONLIJKE INFORMATIE
DOOR HET INDIENEN VAN DIT FORMULIER VERKLAART U ZICH AKKOORD MET HET PRIVACYBELEID VAN MULTIOBUS.