André Hazes

11.11.2021 - 20.00 UUR

Concert André Hazes 2001

Beleef met André Hazes de avond van je leven. Wanneer ‘Leef’ klinkt, wordt iedereen overmand van enthousiasme, het glas wordt geheven en de daad wordt bij het woord gevoegd. Haal net als André Hazes alles uit het leven en beleef met MULTIOBUS een onvergetelijke avond samen met vrienden, familie en/of collega’s!

André Hazes bracht als voorloper van zijn tweede album ‘Leef’ de gelijknamige single uit. Het liedje werd een gigantische hit in Nederland én Vlaanderen. Sinds jaren zorgt André voor uitverkochte concertzalen zowel in Nederland als België! En nu komt de absolute nr.1 naar de Lotto Arena. We hebben slechts enkele tickets kunnen bemachtigen voor het concert op 11 november 2021, de plaatsen zijn dus beperkt. Snel zijn is de boodschap.

Algemene info:

Datum: Donderdag 11 november 2021
Vertrekplaats(en):
– 17.00 uur carpoolparking Bekkevoort (Diest)
– 17.30 uur parking Manege te Tienen
– 18.00 uur parking Bodart te Leuven
Bestemming: Lotto Arena te Antwerpen
Concert: André Hazes
Aanvang: 20.00 uur

Prijs: € 82,50 incl. ticket (zitplaats blok 222/223/224) en vervoer. Bovendien geniet elke reiziger van 1 glaasje cava tijdens de heenreis aangeboden door MULTIOBUS.

Inschrijven kan via onderstaand invulformulier of stuur een mailtje met je naam, je telefoonnummer en je bestemming naar inschrijven@multiobus.be.

Inschrijvingsformulier

André Hazes

PERSOONLIJKE INFORMATIE
DOOR HET INDIENEN VAN DIT FORMULIER VERKLAART U ZICH AKKOORD MET HET PRIVACYBELEID VAN MULTIOBUS.