Roermond Designer Outlet

14.01.2024

DesignerOutlet

Kom op 14 januari nemen we jou mee naar hèt Roermond Designer Outlet waar mode-enthousiastelingen hun hart kunnen ophalen aan talloze designermerken. Gelegen in het pittoreske Roermond biedt dit winkelparadijs een unieke en buitengewone ervaring voor iedereen die van stijl en goede deals houdt.

Met meer dan 200 winkels, variërend van iconische modemerken tot luxe boetieks is Roermond Designer Outlet de perfecte bestemming voor een dag vol fashionista-avontuur. Of je nu op zoek bent naar haute couture, trendy accessoires of sportieve kleding … dit Outlet center heeft het allemaal! Wat deze locatie echt uniek maakt, is het feit dat je hier designerkleding kunt vinden voor elke portemonnee. Met kortingen tot 70% op de originele prijzen, zal je versteld staan van de geweldige deals die je kunt scoren. Dus of je nu een fan bent van high-end designermerken zoals Gucci, Prada en Armani of op zoek bent naar meer toegankelijke merken zoals Nike, Adidas en Levi’s, er is voor elk wat wils.

Roermond Designer Outlet is meer dan alleen een winkelbestemming. Tijdens deze uitstap kun je ontspannen en genieten van culinaire hoogstandjes in een van de vele restaurants en cafés. Laat je verwennen met een heerlijke maaltijd of trakteer jezelf op een welverdiend kopje koffie terwijl je plannen maakt voor je volgend shopping avontuur.

Met zijn schilderachtige omgeving en bruisende sfeer is deze dagreis een perfect uitje voor het hele gezin. Grijp deze kans en schrijf je nu in voor een bezoek aan dit onvergetelijk shoppingparadijs.

Op zondag 14 januari 2024 vertrekken we om 8.00 uur aan de parking Manège te Tienen. Vervolgens stoppen we aan parking Bodart te Leuven om daar omstreeks 8.30 uur, een laatste top om 9.00 uur in Bekkevoort aan de carpoolparking om de laatste passagiers op te laden voor we verder door reizen naar Roermond.

Algemene info:

Datum: zondag 14 januari 2024
Vertrekplaats(en):
– 8.00 uur parking Manège te Tienen
– 8.30 uur parking Bodart te Leuven
– 9.00 uur carpoolparking te Bekkevoort (Diest)
Bestemming: Roermond Designer Outlet
Retour: 17.00 uur

Prijs: € 30,00 per persoon

 

Logo Soforo

 

Inschrijven kan via onderstaand invulformulier of stuur een mailtje met je naam, je telefoonnummer en je bestemming naar inschrijven@multiobus.be.

Inschrijvingsformulier

Roermond Designer Outlet

PERSOONLIJKE INFORMATIE
DOOR HET INDIENEN VAN DIT FORMULIER VERKLAART U ZICH AKKOORD MET HET PRIVACYBELEID VAN MULTIOBUS.