Red Star Line

30.09.2023 - 20.30 UUR

Red Star Line, de musical

NOG SLECHTS 11 PLAATSEN BESCHIKBAAR. Op zaterdag 30 september 2023 brengen we jou naar de spektakel-musical ‘Red Star Line’, dé grote opvolger van de iconische musical 40-45. Een wonderlijk spektakel vol drama en humor, spanning en ontroering waarin de zoektocht naar een beter leven centraal staat. Laat je onderdompelen in een ongezien avontuur, van Antwerpen tot New York, op het land en op het water.

De combinatie van rijdende tribunes, indrukwekkende decors en een zeer straffe cast zorgen voor een onvergetelijke once-in-a-lifetime musicalbeleving.

Sfeerbeelden Star Line

Het verhaal: Antwerpen, 1923 – Inscheping van een passagiersboot van de Red Star Line.  Honderden reizigers, hun koffers volgestouwd met illusies en hoop op een beter leven. Sommigen onder hen zullen hun droom realiseren, voor anderen wordt het avontuur één grote teleurstelling. Jan en Marie vormen een gelukkig en hecht koppel. Het boerenleven oogt echter weinig rooskleurig, want de kleinere landbouwbedrijven moeten het afleggen tegen de opkomende automatisering die alleen herenboeren zich kunnen veroorloven. Als Jan de kans krijgt om in Amerika als ingenieur aan de slag te gaan, gaat hij op het aanbod in. Marie zal hem later achterna reizen. Zal hun liefde de afstand overleven?

Algemene info:

Datum: zaterdag 30 september 2023
Vertrekplaats(en):
– 17.30 uur carpoolparking te Bekkevoort (Diest)
– 18.00 uur parking Manege te Tienen
– 18.30 uur parking Bodart te Leuven
Bestemming: Studio 100 Pop-Up Theater te Puurs
Musical: Red Star Line, de muzikal
Aanvang: 20.30 uur
Retour: na de voorstelling

Prijs: € 95,00 incl. ticket (cat. 1 zitplaats) en vervoer. Bovendien geniet elke reiziger van 1 glaasje cava tijdens de heenreis aangeboden door MULTIOBUS.

Inschrijven kan via onderstaand invulformulier of stuur een mailtje met je naam, je telefoonnummer en je bestemming naar inschrijven@multiobus.be.

Inschrijvingsformulier

Red Star Line

PERSOONLIJKE INFORMATIE
DOOR HET INDIENEN VAN DIT FORMULIER VERKLAART U ZICH AKKOORD MET HET PRIVACYBELEID VAN MULTIOBUS.