SCHLAGERFESTIVAL

25.03.2023 – 20.30 UUR

Schlagerfestival2023_site

NOG SLECHTS 21 STAANPLAATSEN BESCHIKBAAR! Op zaterdag 25 maart 2023 wordt er weer ‘geschlagerd’ in de Trixxo Arena HasseltHet Schlagerfestival zorgt elk jaar opnieuw voor de beste artiesten die live hun grote hits brengen. Willy Sommers, Christoff, Luc Steeno, Laura Lynn, Yves Segers, Die Schnappers, Lisa del Bo én De Romeo’s, het kruim van de Vlaamse showbizz, krijgt ook nog het gezelschap van publiekslievelingen Sergio en Kürt Rogiers. De eerste zorgt voor het extra muzikale vuurwerk en de laatste neemt als gastheer opnieuw de presentaties voor zijn rekening. Zorg dat je er ook in 2023 bij bent! MULTIOBUS voorziet zowel staanplaatsen als zitplaatsen waar u niets van de ambiance kan missen.

Artiesten Schlagerfestival Ethias Arena Hasselt

Opstappen kan in Tienen aan de parking Manege (17.45 uur) en carpoolparking Bekkevoort/Diest (18.30 uur).

Prijs: € 62,00 ticket (staanplaats ‘ambiance’) en vervoer. Bovendien geniet elke reiziger van 1 glaasje cava tijdens de heenreis aangeboden door MULTIOBUS. Heb je al een ticket en wil je gebruik maken van uitsluitend het vervoer? Ook dat kan voor € 24,00 per persoon (vervoer heen en terug en een glaasje cava tijdens de heenreis)..

Algemene info:

Datum: Zaterdag 25 maart 2023
Vertrekplaats(en):
– 17.45 uur parking Manege te Tienen
– 18.30 uur carpool parking Bekkevoort (Diest)
Bestemming: Trixxo Arena te Hasselt
Concert: Schlagerfestival 2023
Aanvang: 20.30 uur

Prijs: € 62,00 incl. ticket (staanplaats ‘ambiance’)  en vervoer. Bovendien geniet elke reiziger van 1 glaasje cava tijdens de heenreis aangeboden door MULTIOBUS. Heb je al een ticket en wil je gebruik maken van uitsluitend het vervoer? Ook dat kan voor € 24,00 per persoon (vervoer heen en terug en een glaasje cava tijdens de heenreis).

Inschrijven kan via onderstaand invulformulier of stuur een mailtje met je naam, je telefoonnummer en je bestemming naar inschrijven@multiobus.be.

Inschrijvingsformulier

SCHLAGERFESTIVAL

PERSOONLIJKE INFORMATIE
DOOR HET INDIENEN VAN DIT FORMULIER VERKLAART U ZICH AKKOORD MET HET PRIVACYBELEID VAN MULTIOBUS.