Cirque Du Soleil – First Flight
17.03.2019 – 17.00 uur

Toruk Cirque du Soleil

UITVERKOCHT! Toruk – The First Flight brengt op verbazingwekkende wijze hypermoderne visuals, poppenspel en toneelkunst samen op unieke, meeslepende livemuziek met filmische accenten. Zo drukt Cirque du Soleil zijn unieke stempel op de fantasiewereld van James Cameron en maakt een verbinding tussen twee verwante artistieke visies die tot de verbeelding spreken.

Het verhaal wordt verteld door een “Na’vi verteller” en bevolkt door onvergetelijke personages. De show brengt een fictief verhaal dat zich afspeelt duizenden jaren vóór de gebeurtenissen in de film AVATAR en voordat de mensen ooit voet hadden gezet op Pandora. Wanneer een natuurramp de heilige Boom der Zielen dreigt te vernietigen, besluiten Ralu en Entu, twee bijna volwassen Omatikaya jongens, onverschrokken om tot actie over te gaan. Nadat ze te weten komen dat Toruk hen kan helpen om de Boom der Zielen te redden, vertrekken ze samen met hun nieuwe vriend Tsyal op een missie hoog in de zwevende bergen op zoek naar de reusachtige oranjerood gekleurde roofvogel, de heerser van de Pandoraanse hemel. De voorspelling komt uit wanneer een pure ziel onder de stammen opstaat om voor de eerste keer op de rug van Toruk te vliegen en de Na’vi te redden van een vreselijk lot.

Op zondag 17 maart vertrekken we om 14.15 uur aan de Carpoolparking Bekkevoort (Diest). Vervolgens rijden we langs de tweede opstapplaats: parking Manege te Tienen (14u45). Als laatste stoppen we aan parking Bodart te Leuven om daar omstreeks 15.15 uur af te reizen naar Antwerpen.

Prijzen:
€ 100,00
incl. ticket (cat. 2) en vervoer, kinderen van 2 t.e.m. 11 jaar betalen € 90,00

Bovendien geniet elke reiziger van 1 glaasje cava tijdens de heenreis aangeboden door MULTIOBUS.

_
_

Algemene info:
Datum: Zondag 17 maart 2019
Vertrekplaats(en):
– 14.15 uur carpoolparking Bekkevoort (Diest)
– 14.45 uur parking Manege te Tienen
– 15.15 uur parking Bodart te Leuven
Bestemming: Sportpaleis Antwerpen
Retour: Na de voorstelling

Prijzen volwassenen:
€ 100,00 incl. ticket (cat. 2) en vervoer
Prijzen kinderen tot 12 jaar:
€ 90,00 incl. ticket (cat. 2) en vervoer
Bovendien geniet elke reiziger van 1 glaasje cava tijdens de heenreis aangeboden door MULTIOBUS.


Inschrijven kan via onderstaand invulformulier of stuur een mailtje met je naam, je telefoonnummer en je bestemming naar inschrijven@multiobus.be.

Inschrijvingsformulier

Cirque du Soleil, First Flight – 17.03.2019

PERSOONLIJKE GEGEVENS

GEWENSTE OPSTAPPLAATS*:

GELIEVE HIER DE NAMEN VAN EVENTUELE EXTRA DEELNEMERS TE NOTEREN (max.20):

DOOR HET INDIENEN VAN DIT FORMULIER VERKLAART U ZICH AKKOORD MET HET PRIVACYBELEID VAN MULTIOBUS.

* Verplicht veld