Wie is MULTIOBUS?

Hoofdkantoor Multiobus

MULTIOBUS is een groep gevormd door de busbedrijven Autobussen P. Van Mullem uit Boutersem, Van Mullem & zonen uit Tienen, Atlas Cars uit Rocourt, Demerstee en De Vlinder uit Diest. Door de jaren heen hebben elk van deze bedrijven zich een goede reputatie in het autocartoerisme uitgebouwd en zijn ze tevens een betrouwbare partner van De Lijn.

De voorbije jaren evolueerde de onderlinge samenwerking tussen deze bedrijven tot de overtuiging om vanaf 2016 een gezamenlijke koers uit te stippelen.

Autobus

verhuurdienstEN

MULTIOBUS is een partner van De Lijn Vlaams-Brabant en verzorgt, in opdracht van deze entiteit, lijndiensten vanuit 5 stelplaatsen: Boutersem, Wijgmaal, Budingen, Tienen en Diest.
Maar liefst 210 lijnbuschauffeurs rijden met meer dan 100 bussen (belbussen, standaard bussen, gelede bussen) doorheen Vlaams-Brabant op een tiental contracten.
Voor een specifieke vraag i.v.m. een bepaalde dienstregeling kan je rechtstreeks contact opnemen met De Lijn via deze link. Voor alle andere vragen kan je ons contacteren op het nummer 016 81 25 52 (keuze 3: De Lijn).

Specials

Speciale diensten

MULTIOBUS verzorgt ook het dagelijks vervoer van en naar diverse scholen en bedrijven. Zo wordt iedereen elke dag tijdig opgehaald en veilig weer thuis gebracht. Maar ook een wekelijkse rit naar het zwembad of een extra bus voor een speciale schoolactiviteit is mogelijk.
Enkele van onze voornaamste klanten zijn: Van Hool personeelsvervoer, De Lijn leerlingenvervoer Vlaams-Brabant & Limburg, Stichting Delacroix Tienen, Blankedale Tienen, Stad Tienen, Gemeente Hoegaarden, Stad Aarschot, …
Voor een busdienst op regelmatige basis moet je zeker bij MULTIOBUS zijn: klik hier voor een offerte!

Autocar

verhuurdienstEN

MULTIOBUS beschikt over o.a. 12 luxe-autocars, 4 schoolbussen en enkele voertuigen voor evenementenvervoer. Wij staan voor de beste service aan een zeer interessante prijs.
Bedrijven, groepen en verenigingen hebben de keuze tussen luxe-voertuigen met 7 tot 90 plaatsen om een aangename, veilige en plezante groepsverplaatsing te maken. Ontdek ons wagenpark hier.
Onze stelplaatsen vlakbij de E40, E313 en E314 gelegen vormen dè ideale uitvalsbasis. Bovendien staan goed opgeleide chauffeurs en kantoorbedienden tot uw dienst om elke vervoersopdracht in goede banen te leiden! Klik hier voor een prijsaanvraag.

 

GOED OPGELEIDE CHAUFFEURS
STAAN TOT UW DIENST ZOWEL VOOR DE LIJN ALS TOERISME!

MULTIOBUS EEN STERKE GROEP

WAAR VEILIGHEID EN SERVICE PRIMEERT.

Met een eigen onderhoudsatelier in Diest, Boutersem en Tienen garanderen wij een veilige en comfortabele reis. Onze vloot ondergaat op regelmatige basis technische keuringen en preventief onderhoud door gespecialiseerd personeel.
Bovendien bezorgen onze ervaren chauffeurs u keer op keer een zorgeloze reis.

Enkele van onze klanten

VAN SCHOOL, BEDRIJF, VERENIGING, … TOT PARTICULIER :

Affilips

BASF

Bebat

CJB

Clipper

Delacroix

De Lijn

Ecoles & Voyages

ELS

Flixbus

Ictam

Leuven Bears

Limited United

Montfortcollege

Neos

Sint-Janscollege

Tailor Made Travel

Van Hool

Van Marcke

Via Tienen

Wandelend Paal

UZ Leuven

Vulpia