[cherry_row type=”fixed-width”]
[cherry_col size_xs=”12″ size_sm=”8″ size_md=”8″ size_lg=”8″]

Andrea Bocellie
23.01.2021 – 20.00 uur

Andrea Bocelli concert

Nog 8 plaatsen beschikbaar! Op 23 januari 2021 nemen we je mee naar hèt concert van het jaar. Tijdens dit concert in het Sportpaleis brengt de tenor zijn allergrootste successen naast beroemde en geliefde aria’s van de operawereld. Al deze grandeur wordt begeleid door een 70-koppig symfonisch orkest en 60-koppig koor, wat goed is voor meer dan 130 artiesten op het podium.

Met zijn mix van klassieke en populaire muziek spreekt Bocelli miljoenen mensen aan. Hij heeft samengewerkt met de grootste popsterren ter wereld, zoals Céline Dion, Tony Bennett, Ed Sheeran, Ariana Grande, Jennifer Lopez, Nicole Scherzinger en vele anderen. Hij veroverde ook de harten van Britse voetbalfans met een optreden voor het Premier League-winnende Leicester City van Claudio Ranieri in het King Power Stadium in 2016. Bocelli blijft wereldwijd toeren met grote optredens in de VS, Duitsland, Italië, Spanje, Brazilië, Canada, Ierland en het Verenigd Koninkrijk, waar fans van zijn nieuwe muziek kunnen genieten.

Ondanks zijn nederige houding is Bocelli een internationale superster van de klassieke muziek. Hij trad op voor pausen, presidenten en koningen. Hij stond in de grootste concertzalen en operahuizen ter wereld en verkocht al 85 miljoen albums. Hij was te gast op grote internationale evenementen, waaronder de Olympische Spelen en het WK voetbal en zong voor volle stadions. Hij kan prat gaan op een Golden Globe, 7 Classical BRITs, 7 World Music Awards en een ster op de Hollywood Walk of Fame.

Op zaterdag 23 januari 2021 vertrekken we om 17.30 uur in Tienen aan de parking Manege. We stoppen ook op parking Bodart te Leuven om daar omstreeks 18.00 uur af te reizen naar het Sportpaleis te Antwerpen.

Prijs: € 152,50 incl. zitplaats tribune en vervoer, bovendien geniet elke reiziger van 1 glaasje cava tijdens de heenreis aangeboden door MULTIOBUS.

[/cherry_col][cherry_col size_xs=”12″ size_sm=”4″ size_md=”4″ size_lg=”4″]

_
_

Algemene info:
Datum: Zaterdag 23 januari 2021
Vertrekplaats(en):
– 17.30 uur parking Manege te Tienen
– 18.00 uur parking Bodart te Leuven
(extra opstapplaats carpoolparking Bekkevoort vanaf min. 4 inschrijvingen mogelijk op aanvraag)
Bestemming: Sportpaleis – Antwerpen
Retour: Na de voorstelling

Prijs: € 152,50 incl. zitplaats tribune en vervoer, bovendien geniet elke reiziger van 1 glaasje cava tijdens de heenreis aangeboden door MULTIOBUS.


Inschrijven kan via onderstaand invulformulier of stuur een mailtje met je naam, je telefoonnummer en je bestemming naar inschrijven@multiobus.be.

[/cherry_col]
[/cherry_row]

[cherry_paralax_image bg_image=”https://www.multiobus.be/wp-content/uploads/2018/07/Binnenkant_Neoplan_Large.jpg” custom_class=”bg-fixed__mod well-3″]
[cherry_row type=”fixed-width”]
[cherry_col size_xs=”12″ size_sm=”12″ size_md=”12″ size_lg=”12″ class=”wow fadeInUp”]

Inschrijfformulier

Andrea Bocelli – 23.01.2021

[contact-form-7 id=”2793″ title=”Inschrijven_AndreaBocelli_21032020″]
[/cherry_col]
[/cherry_row]

[/cherry_paralax_image]