MULTIOTAXi
TAXISERVICE, BUSINESS EVENTS & AirportservicE

Op ONZE TAXIdiensten KAN JE rekenen

MULTIOTAXI is reeds meerdere jaren actief als taxibedrijf en dus een vaste waarde in onze regio. Wij zijn gevestigd in Vlaams-Brabant (Tienen) en actief gans België . 

Stiptheid en netheid achten wij zeer belangrijk. We garanderen onze klanten dan ook een vlekkeloze service. 

Heb je nood een taxivervoer? Vervolledig en verstuur onderstaand formulier. Deze service is volledig gratis en vrijblijvend. Voor aanvragen van ritten binnen de 48 uren vragen wij om telefonisch contact met ons op te nemen op het nummer +32 496 978 720.

 

Waarom kiezen voor MULTIOTAXI?

Vliegreizen hebben meestal vervelende uren. Bovendien zijn luchthavenparkings vrij duur en vaak niet helemaal veilig. Eén telefoontje is voldoende om een groot deel van deze zorgen opzij te zetten. De dag voor vertrek word je telefonisch verwittigd. Je wordt bij jou thuis opgehaald door een bekwame chauffeur en op vlotte, maar vooral veilige manier naar je bestemming gebracht. Ook voor de terugreis maken we de nodige afspraken om een vlotte terugrit te garanderen. 

Uiteraard beperken onze diensten zich niet enkel tot airport-service maar ook event en business vervoer behoren tot onze services. Wij brengen jou overal zorgeloos naar toe.

Prijzen

Alle onze taxi-prijzen zijn berekend als privé vervoer vanuit Tienen centrum. Gelieve contact met ons op te nemen indien je wenst vervoerd te worden van of naar een niet vermelde bestemming of indien je met meer dan 7 personen bent. 

Hou er ook rekening mee dat per bijkomend ophaaladres een extra kost zal aangerekend worden. 

Per betalend persoon kan er één grote valies van ca. 130 liter mee en handbagage. Indien extra bagage mee moet (bv. fietskoffer, …) dien je dit op voorhand te melden. Kinderzitjes zijn gratis beschikbaar. Gelieve deze tijdig op voorhand aan te vragen en de exacte leeftijd van het kind door te geven. 

Je kan bij ons ook een VIP-/shuttledienst boeken. De prijzen hiervoor zijn verkrijgbaar op aanvraag.

Voor een vrijblijvende prijsofferte kan je steeds bij ons terecht. Wij bezorgen jou binnen de  24 uur een antwoord. 

Elke rit kan cash, met Bancontact of creditcard  betaald worden. Bedrijven kunnen op aanvraag een factuur te ontvangen.

Klik hier om onze algemene voorwaarden bekijken.

Prijsaanvraag Taxiservice - Luchthavenvervoer
Gelieve onderstaand formulier te vervolledigen en te versturen

PERSOONLIJKE GEGEVENS
REISPROGRAMMA
DOOR HET INDIENEN VAN DIT FORMULIER VERKLAART U ZICH AKKOORD MET HET PRIVACYBELEID VAN MULTIOBUS EN DE ALGEMENE VOORWAARDEN VAN MULTIOTAXI.

MULTIOTAXI beantwoordt elke aanvraag. Indien u na 2 werkdagen geen antwoord heeft ontvangen gelieve dan uw SPAM-folder van uw e-mailprogramma te controleren.

Wij hebben uw bericht goed ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met u op.