André Rieu (Maastricht)
18.07.2021 – 21.00 uur

Andre Rieu Vrijthof concert

André Rieu komt terug naar Maastricht! Geniet van André’s zomeravondconcert op het meest romantische plein ‘het Vrijthof’ van Nederland. In juli 2020 geeft hij alweer het zestiende jaar op rij zijn geliefde concerten. Het wordt een onvergetelijke avond vol komische en ontroerende momenten, maar vooral ook met heel veel romantiek! Feest mee en geniet van de meeslepende walsen, klassieke muziek, operette en musical… een avond om niet te vergeten. Schrijf je nu in en ontdek waarom André Rieu al jaren één van de populairste live acts ter wereld is!

Vrijthof Maastricht Andre Rieu concert

Op zondag 18 juli 2021 vertrekken we om 18.00 uur in Tienen aan de parking Manege. Vervolgens passeren we langs de tweede opstapplaats parking Bodart te Leuven en als laatste stoppen we aan de carpoolparking te Bekkevoort om daar omstreeks 19.00 uur verder te reizen naar Maastricht (NL). De vermeldde stopplaatsen en vertrekuren zijn onder voorbehoud. Opstapplaatsen kunnen wegvallen bij onvoldoende inschrijvingen.

Prijs: € 120,00  incl. concertticket (rang 3) en vervoer met onze Premium VIP autocar. Bovendien geniet elke reiziger van 1 glaasje cava tijdens de heenreis aangeboden door MULTIOBUS.

_
_

Algemene info:
Datums: Zondag 18 juli 2021
Vertrekplaats(en):
– 18.00 uur parking Manege te Tienen
– 18.30 uur parking Bodart te Leuven
– 19.00 uur carpoolparking te Bekkevoort (Diest)

Bestemming: Maastricht
Retour: na het concert

Prijs: € 120,00 incl. concertticket (rang 3) en vervoer. Bovendien geniet elke reiziger van 1 glaasje cava tijdens de heenreis aangeboden door MULTIOBUS.


Inschrijven kan via onderstaand invulformulier of stuur een mailtje met je naam, je telefoonnummer en je bestemming naar inschrijven@multiobus.be.

Inschrijfformulier

André Rieu – 18.07.2021

    PERSOONLIJKE GEGEVENS

    GEWENSTE OPSTAPPLAATS*:

    GELIEVE HIER DE NAMEN VAN EVENTUELE EXTRA DEELNEMERS TE NOTEREN (max.20):

    DOOR HET INDIENEN VAN DIT FORMULIER VERKLAART U ZICH AKKOORD MET HET PRIVACYBELEID VAN MULTIOBUS.

    * Verplicht veld