6-daagse reis naar Linz, Oostenrijk

12.06.2024 - 17.06.2024

linz3

Stap in de wereld van culturele pracht en natuurlijke schoonheid tijdens onze opwindende reis naar Linz, Oostenrijk. Van woensdag 12 juni tot maandag 17 juni 2024 zullen we het CX Team Deschacht-Hens-Maes volgen in de Oberösterreich Rundfahrt en verblijven we in het comfortabele 4-sterren Parkhotel Hagenberg in Hagenberg een 20-tal kilometer van Linz.

Parkhotel Linz Soforo Multiobus

Ontdekkingstocht in Linz. Op donderdagochtend vertrekken we na het ontbijt naar Linz, zodat iedereen kan genieten van een verkenningstocht door deze prachtige stad aan de oevers van de Donau. Laat u betoveren door de historische architectuur, de levendige cultuur en de bruisende sfeer van Linz. Verken de charmante steegjes, bewonder de imposante kerken en geniet van het uitzicht vanaf de Pöstlingberg. In de vooravond kan je gaan kijken hoe onze renners het doen tijdens de Proloog.

De verdere uitwerking van het programma zal gebeuren van zodra we alle info verkregen hebben in verband met de ritten van de wielerwedstrijd.

Deze reis is geschikt voor iedereen! Voor diegenen die niet willen gaan kijken naar de Oberösterreich Rundfahrt, is er mogelijkheid voor ontspanning en verkenning. Je kan genieten van de prachtige faciliteiten van Parkhotel Hagenberg**** of een ontspannen wandeling in de betoverende omgeving, mogelijkheden zat dus. Iedereen is welkom om deel te nemen aan onze reis, of het nu is om de spannende wielerwedstrijd bij te wonen, Linz te verkennen of gewoon te genieten van het comfort van ons prachtige hotel en de omgeving.

Mis deze unieke kans niet om de schoonheid van Linz en Opper-Oostenrijk te ervaren en deel te nemen aan een opwindend wielerevenement!

Renners Linz reis Soforo Multiobus

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via autocars@multiobus.be of u belt rechtstreeks met de verantwoordelijke Tom 0475/28.92.23. Inschrijven kan onderaan met het inschrijvingsformulier.

Prijs: vanaf € 795,00 per persoon incl. vervoer per luxe autocar en verblijf ter plaatse in een standaard tweepersoonskamer inclusief ontbijt.

Deze reis is een organisatie van Soforo bv in samenwerking met MULTIOBUS.

Algemene info:

Datum: Van 12 juni tot 17 juni 2024
Vertrekplaats(en) :
– Leuven (adres wordt later medegedeeld)
– Heist-op-den-Berg (adres wordt later medegedeeld)

Omschrijving van de meerdaagse reis:
– Vervoer in een luxe autocar, zowel de heen- als terugreis.
– Verblijf van 5 nachten in standaardkamer in Parkhotel Hagenberg**** op basis van ontbijt. Het avondmaal op de dag van aankomst is ook inbegrepen (excl. dranken)

Prijs: € 795 per persoon incl. transport heen- en terugreis met luxe touringcar, hotelverblijf van 5 nachten in een standaard tweepersoonskamer inclusief ontbijt. Reis- en annulatieverzekering zijn NIET inbegrepen maar worden sterk aanbevolen. 

Optionele toeslagen:
+ € 295 per persoon  voor een single kamer

Logo Soforo

 

Inschrijven kan via onderstaand invulformulier of stuur een mailtje met je naam, je telefoonnummer en je bestemming naar inschrijven@multiobus.be.

Inschrijvingsformulier

6-daagse reis naar Linz, Oostenrijk

PERSOONLIJKE INFORMATIE
DOOR HET INDIENEN VAN DIT FORMULIER VERKLAART U ZICH AKKOORD MET HET PRIVACYBELEID VAN MULTIOBUS.