Jouw carrière op wieltjes?
Dan zit je goed bij Multiobus!

Word jij één van onze nieuwe collega's?

Méga grote bedrijfswagen? Check. Office with a view? Dubbel check. Werken voor een KMO die onderdeel uitmaakt van een sterke bedrijvengroep? Yes please. Wacht dan niet langer; ontdek wat het is om chauffeur te worden bij Multiobus, en zet jouw carrière op wieltjes.

Voor wie?

Bij ons maakt het niet uit of je al jarenlang ervaring hebt achter het stuur, of dat je nog nooit een bus van dichtbij hebt gezien. Iedereen kan in aanmerking komen om een deel van ons fantastische team te worden.

En het beste van alles? We bieden zelfs opleidingen tot 4.000 euro aan om ervoor te zorgen dat onze nieuwe chauffeurs het rijbewijs D kunnen behalen en klaar zijn om de weg op te gaan met volledig vertrouwen. Dus waar wacht je nog op? Solliciteer vandaag nog en we gaan samen de weg op!

Waarom?

Een job in de buurt

Werk dichtbij huis met Multiobus! Dankzij onze vijf stelplaatsen hoef je nooit lang te reizen naar je werk. Zo kan je extra tijd doorbrengen met je familie en vrienden, of gewoon genieten van je vrije tijd.

Opleiding inclusief

Heb je nog geen rijbewijs D? Geen probleem! Bij Multiobus bieden wij opleidingen aan om jouw kennis en vaardigheden als chauffeur op te starten of te verbeteren. Zo ga jij in geen tijd de baan op.

Op jouw maat!

 In alle vertrouwen dezelfde rit rijden? Of ben je avontuurlijk en wil je heel België doorkruisen? Een groep toeristen of kinderen veilig op locatie brengen? Onze chauffeurs krijgen de mogelijkheid om te werken zoals het hen uitkomt.

Nieuwsgierig?

He-le-maal overtuigd? Of wil je nog meer informatie over de carrière-mogelijkheden? Of heb je nog vragen over onze vacatures, opleidingen of werktijden? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Onze  medewerkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van jouw ideale baan. Wij kijken uit naar je bericht en hopen je binnenkort te mogen verwelkomen als onderdeel van het Multiobus-team!

Wij hebben uw bericht goed ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met u op.